PERFORMANCE - IEKE TRINKS & LILIBETH CUENCA RASMUSSEN

Performance med Ieke Trinks og Lilibeth Cuenca Rasmussen torsdag d. 30. marts kl. 19.

Kunstneren Ieke Trinks vil udføre sit afgangsprojekt One Performance Is Many Performances. Værket består af en monolog, hvor Trinks reciterer Lilibeth Cuenca Rasmussens erindring af sin performance Being Human Being, som fandt sted i Nikolaj Kunsthal i 2014. Lilibeth Cuenca Rasmussen vil være til stede ved opførelsen og deltage i den efterfølgende diskussion sammen med Janneke Schoene. Gratis entré.

 

Program:

Kl 19.00 Performance ved Ieke Trinks

Kl 19.30 Pause med mulighed for køb af drikkevarer

Kl 20.00 Diskussion ved Janneke Schoene, Ieke Trinks og Lilibeth Cuenca Rasmussen

 

Ieke Trinks er afgangselev på masteruddannelsen i kritiske og pædagogiske studier ved Malmø Kunstakademi. Hun er oprindeligt fra Rotterdam i Holland, men bor i øjeblikket i Malmø. Trinks arbejder internationalt med sine performances og er bl.a. medarrangør af Performance Art Event i Holland. Hun er desuden medlem af performancekollektivet Trickster.

Lilibeth Cuenca Rasmussen er født i Manila på Filipinerne, men bor og arbejder i København. Den danske video- og performancekunstner opfører sine performances over store dele af verden, senest i Brasilia. Hun er associeret professor i performance- og tidsbaseret kunst på KHiB, Bergen Kunstakademi. Hun er desuden medlem af Projektstøtteudvalget for Billedkunst i Danmark.

Janneke Schoene har med base i Sverige netop netop afsluttet sin ph.d. afhandling om Joseph Beuys’ autofiktion på Westfälische Wilhelms-Universität Münster. Hun underviser til daglig på afdelingen for mediestudier på Lunds Universitet og redigerer i øjeblikket en antologi om den immaterielle udstilling.