Lokaler

Brug Nikolaj Kunsthal

Det er muligt at benytte kirkens smukke og karakteristiske rammer til afholdelse af møder, photo-shoots, konferencer, produktpræsentationer, fester og middage mm. Det er muligt at kombinere alle typer af arrangementer med en tur rundt i udstillingen.

Lokaler:

I Nikolaj Kunsthal er det muligt at benytte kunsthallens Nedre Galleri, Øvre Galleri, Tårnrummet samt Læsesalen.

Nedre Galleri
Nedre Galleri består af hovedskibet med scene samt 2 sideskib. Rummet kan rumme op til 330 gæster, heraf ca. 200 siddende.

Galleriet er ideelt til større arrangementer, som for eksempel firmafester, produktpræsentationer, receptioner, modeshows, generalforsamlinger og koncerter.

Pris fra 35.000 kr. ex moms

Øvre Galleri
Øvre Galleri er lidt mindre end Nedre Galleri og kan maksimalt rumme ca. 170 spisende gæster eller 250 stående.

Pris fra 25.000 kr. ex moms

Tårnrummet

Tårnrummet er vores mindre lokale og bliver ofte brugt til Nikolaj Kunsthal events og talks, men også til møder eller mindre receptioner. Rummet fungerer godt til ca. 20 siddende personer. I visse tilfælde kan Tårnrummet også lejes inden for kunsthallens åbningstid.

Pris fra 5.000 kr. ex moms.

Læsesalen

Læsesalen kan rumme op til 60 personer. Læsesalen er et mindre lokale ved Nikolaj Kunsthal, der passer godt til adskillige formål. Lokalet har standard AV udstyr og faciliteter, der gør lokalet passende til mange slags møder, præsentationer, workshops, seminarer og lignende.

Pris fra 10.000 kr. ex moms.

Tårnet
Tårnet i Nikolaj Kunsthal er ikke åbent for offentligheden og bliver kun åbnet ved helt særlige lejligheder. 

Kontakt:

Kontakt venligst Nikolaj Kunsthal eller Maja Krebs Sørensen for yderligere information om priser samt rådgivning om arrangementer.

Tlf: 3318 1783 eller email: event@nikolajkunsthal.dk

 

Ønsker du at kombinere dit arrangement med en lækker frokost eller middag, så har vi et samarbejde med Restaurant Maven. Du kan se deres tilbud nedenfor. 

 

Det er også muligt at holde julefrokost i Nikolaj Kunsthals Øvre Galleri. Skriv til nikolaj@restaurantmaven.dk og hør nærmere. Menu og pris finder du nedenfor.