Lokaler

Lokaler

Brug Nikolaj Kunsthal

Det er muligt at benytte kirkens smukke og karakteristiske rammer til afholdelse af møder, konferencer, produktpræsentationer, fester og middage mm. Vi åbner gerne huset og samarbejder om at skræddersy det enkelte arrangement efter behov. Det er muligt at kombinere alle typer af arrangementer med en tur rundt i udstillingen.

Nikolaj Kunsthal tilbyder bl.a.:

Hold dit arrangement i unikke rammer i Nikolaj Kunsthal
I Nikolaj Kunsthal er der højt til loftet, utraditionelle rammer og inspirerende ny kunst. Vi byder på de ideelle rammer til afholdelse af middage, receptioner og andre store arrangementer. I selve kirkerummet er der plads til ca. 250 personer siddende og flere stående.

Hold dit møde i Nikolaj Kunsthal og bliv inspireret
Lad Nikolaj Kunsthals smukke lokaler danne rammerne om jeres næste møde, workshop, heldagsarrangement, produktpræsentation eller lignende. Kirkens tårn er ideelt som mødelokale med plads til 40 personer med mulighed for at låne storskærm, projektor, dvd, video, dias og lydanlæg.

Introduktion til samtidskunst
Få en spændende indføring i samtidskunsten. Introduktion til samtidskunst kan fungere som et anderledes input til forskellige arrangementer. Gennem Nikolaj Kunsthals interne og eksterne netværk kan vi arrangere introduktion til samtidskunst enten med eksperter på området eller med kunstnerne selv. I bestemmer!

Hvilke lokaler kan du bruge?

I Nikolaj Kunsthal er det muligt at bruge kunsthallens Nedre Galleri, Øvre Galleri samt Tårnrummet.

Nedre Galleri
Nedre galleri består af hovedskibet med scene samt et sideskib. Rummet er ideelt til ca. 200 spisende gæster, men kan rumme op til 335 gæster.

Galleriet er ideelt til større arrangementer, som for eksempel bryllupper, fødselsdage, firmafester, produktpræsentationer, receptioner, modeshows, generalforsamlinger og koncerter.

Øvre Galleri
Øvre Galleri er lidt mindre end Nedre galleri og kan maksimalt rumme ca. 170 spisende gæster.

Øvre Galleri er ideelt til større arrangementer, som for eksempel bryllupper, fødselsdage, firmafester, produktpræsentationer, receptioner, workshops og modeshows.

Tårnrummet
Tårnrummet er vores mindre lokale og bliver ofte brugt til Nikolaj Kunsthals eventrække Tower Sessions om torsdagen, men også til møder eller mindre receptioner. Rummet fungerer godt til ca. 35 siddende personer. Stående er det ideelt til ca. 60 personer. I visse tilfælde kan Tårnrummet også lejes inden for kunsthallens åbningstid.

Tårnrummet er velegnet til:
- Møder, seminarer og workshops
- Produktpræsentationer
- Gå-hjem møder
- Vinsmagning
- Receptioner
- Fødselsdage
- Mindre selskaber

Tårnet
Tårnet i Nikolaj Kunsthal er ikke åbent for offentligheden og bliver kun åbnet ved helt særlige lejligheder. Den smukke udsigt over hele København og et glas champagne i hånden gør en tur i Tårnet til en helt særlig oplevelse, som man sent vil glemme. 

Tårnet kan bl.a. bruges i forbindelse med:
- Photo shoot
- Polterabend (ædru)
- Møder
- Runde fødselsdage
- Firma-events

Kontakt:
Kontakt venligst Nikolaj Kunsthal eller Helene Hertzum for yderligere information om priser samt rådgivning om arrangementer.

Tlf: 3318 1795 eller email: event@nikolajkunsthal.dk/ hh@nikolajkunsthal.dk