Omvisninger

Omvisninger

Nikolaj Kunsthal tilbyder forskellige muligheder for omvisninger i vores udstillinger for både et offentligt publikum og for grupper fra kunstforeninger og arbejdspladser. Se mere nedenfor om begge formater.

Omvisning i de aktuelle udstillinger
Book en privat omvisning, hvor du får mulighed for at komme tæt på kunsten og undersøge, hvad den siger netop dig. Vores kunstformidlere viser rundt i udstillingerne og giver uddybende introduktioner til værkerne, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. Der er mulighed for at slutte af med et glas vin. Varighed ca 1 time.

Pris: 600 kr + entré pr. person

Særomvisninger for kunstforeninger og arbejdspladser 
Book en særomvisning for netop dig og din kunstforening eller arbejdsplads. Vi arrangerer special treat omvisninger med vin og snacks, når det passer netop jer at komme, fx uden for kunsthallens åbningstid, så I har det hele for jer selv.
Oplev et intimt møde med kunsten i et afslappet socialt rum, varetaget af kunsthallens dygtige kunstformidlere. Vi bidrager med skarpe faglige perspektiver og skaber dialog og ny viden sammen med jer om det, I oplever. Få indblik i samtidskunstens ofte tankevækkende og forførende sprog og virkemidler og vær med til at tyde motiver og meninger i kunstnernes udtryk, mens I nyder et glas vin og en snack i kirkebygningens smukke og karakteristiske rammer. 

Send en mail eller ring og lad os høre, hvilken udstilling I er interesseret i og lidt om, hvem I er, så kan kunstformidlerne tilgodese lige netop jeres særlige ønsker.                                                                                                                             

Booking
Email: booking@nikolajkunsthal.dk
Telefon: 3318 1786

Priser mm.

For grupper på maks. 30 personer: Hør venligst booking for priser. 

 

Book allerede nu omvisninger i Leonard Cohen: A Crack in Everything
Omvisninger arrangeres for grupper, firmaer og andre interesserede både i og uden for åbningstiden. 
Omvisningerne foretages af uddannede kunsthistorikere. 
 
Nedenstående priser er eksklusiv entré.
Privat omvisning på dansk, 60 min., hverdage kl. 11-17: 600 kr.
Privat omvisning på fremmedsprog, 60 min., hverdage kl. 11-17: 750kr.
Privat omvisning (uanset sprog), 60 min., efter kl. 17 og weekender: 750 kr.
 
Gruppeentré (min. 10 pers.) under Leonard Cohen: A Crack in Everything: 95 kr. per person.
 
Omvisningen finder som udgangspunkt sted både i Nikolaj Kunsthal og  GL STRAND. Den varer i alt ca. 60 minutter med start i GL STRAND og derefter i Nikolaj Kunsthal. Udstillingen introduceres overordnet i GL STRAND og herefter gives en introduktion til enkelte af kunstnerne i begge kunsthaller. Entrébilletten gælder til begge kunsthaller.

Omvisninger bookes hos GL STRAND - for yderligere information og bestilling kontakt dem på 3336 0260 eller info@glstrand.dk