OPEN CALL: FOKUS VIDEOKUNSTFESTIVAL 2013

For tredje år i træk inviterer Nikolaj Kunsthal til Open Call i forbindelse med FOKUS Videokunst Festival 2013.

Festivalen finder sted fra 7. februar til 3. marts 2013 og præsenterer et stort videokunstprogram med danske og internationale kunstnere, artist talks og events.

FOKUS videokunstfestival 2013 skydes i gang med et Open Call, hvor alle etablerede videokunstnere og spirende talenter inviteres til at indsende deres bidrag til festivalen.

I år bedømmes de indsendte værker af en jury bestående af videokunstner Miriam Bäckström, direktør for CPH.DOX Tine Fischer og gallerist Martin Asbæk samt Nikolaj Kunsthals leder Elisabeth Delin Hansen og kurator Andreas Brøgger.

Juryen udvælger 10 finaleværker, som annonceres før festivalens start, og som vises på festivalens åbningsaften den 7. februar 2013. Af de 10 videoer kårer juryen på åbningsaftenen de tre vindere af FOKUS videokunstfestival 2013 Open Call.

Open Call er en central del af FOKUS videokunstfestival og har på FOKUS 2011 og 2012 været en populær begivenhed med videoværker af høj kvalitet. Alle de indsendte videoer kan i festivalperioden ses i Nikolaj Kunsthal, hvor de giver et unikt indblik i, hvad der netop nu rører sig inden for videokunsten.

Sådan deltager du:

Alle, der arbejder med videokunst, kan deltage i konkurrencen, og der er ikke noget tema.

Open Call modtager kun enkeltskærmsværker, der ikke må overstige en længde på 20 minutter. Du kan deltage med max. tre værker.

Husk at læse information om alle betingelser for deltagelse i FOKUS videokunstfestival 2013 Open Call her. Udfyld desuden deltagerskema og vedlæg det de indsendte videoer. Skemaet kan downloades her.

Bidrag sendes eller afleveres til:

Nikolaj Kunsthal Nikolaj Plads 10 1067 København K Mærk kuverten: ”FOKUS OPEN CALL”

Sidste frist for aflevering af værker er den 10. december 2012 kl. 17.00.