Trine Boesen:
HULLET I RUMMET

27. august 2016 til 13. november 2016

En udstilling for alle mellem 0-117 år!

Vi ser frem til at præsentere HULLET I RUMMET, en udstilling skabt for både børn, unge og voksne af den danske kunstner Trine Boesen. Udstillingen bliver en totalinstallation i kunsthallens hovedskib og ligger i forlængelse af Nikolaj Kunsthals mangeårige tradition for at skabe en særlig type udstilling, der henvender sig til alle aldersgrupper. 

Bag Hullet i rummet gemmer der sig en forunderlig og sanselig verden af endeløse skilteskove, hemmelige kroge, nedstyrtede satellitter, kikkerter og kalejdoskoper. Her er bløde meteorstorme, vægtløse kloder, lyde på afveje og sorte huller man nemt kan blive væk i. Udstillingen sender både krop, sanser og den frie fantasi på en sjov og forunderlig rejse ind igennem hullet og ud i det ydre rum.

Med totalinstallationen "Hullet i rummet" skaber den danske billedkunstner Trine Boesen, i samarbejde med Nikolaj Kunsthal en parallel virkelighed, hvor tid og rum kan få os til at glemme, hvem vi er og måske opdage det på ny i sanselige møder med universets genstande, materialer og fænomener. Elektronisk musiker og komponist Bjørn Svin har lavet det futuristiske lydspor til udstillingen.

Udstillingen er en ny og udvidet opsætning af udstillingen Hullet i muren, der blev vist på Brandts tidligere på året. Nye værker og dimensioner indgår i udstillingen og man kan lave kreative projekter inspireret af udstillingen i et særligt workshoprum.

Fernisering 27 august kl. 12-17. 

Hullet i rummet kan opleves i Nikolaj Kunsthal fra 27.august til og med 13. november 2016. Udstillingen koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Hullet i rummet er blevet til i samarbejde med Brandts. 

 

TIME&SPACE WORKSHOP

Som en del af udstillingen Hullet  rummet, er der mulighed for at deltage i en TIME&SPACE Workshop for hele familien. Her kan man lave sine egne skilte inspireret af Trine Boesens skilteskov. Der er ligeledes mulighed for at udforme nye og ukendte planeter eller prøve kræfter med en skilteuro. I den tilknyttede Spacebar vil der være mulighed for at købe rumsnacks.  Adgang til TIME&SPACE WORKSHOP er inklusiv i billetten. Billetten koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Der vil være adgang til workshoppen under hele udstillingen.