Aktuelle undervisningstilbud i kunsthallens udstillinger

 

HUSKMITNAVN: TEGN

TEGN vises fra 29. august 2018 til 6. januar 2019.

Vi går på opdagelse i udstillingen og ser den fra børnenes perspektiv, alt imens der bliver lavet aktiviteter udviklet til alderstrinet. 

TEGN - hvad jeg tegner
Målgruppe: 0.-2. klasse
Fag: Billedkunst og dansk
Forløbet sætter fokus på at give eleverne tegnelyst og lære dem papir som materiale at kende. Papir og blyant kan virke enkelt, men hvis man giver plads til fordybelse, kan man få helt nye billeder ud af mødet med papiret. Vær med, når vi går på jagt i papiret og opdager, hvad der gemmer sig. 

TEGN - din skæve hverdag
Målgruppe: 3.-5. klasse
Fag: Billedkunst og dansk
Med udgangspunkt i udstillingen vil vi sammen med børnene udvikle ideer ud fra deres egen hverdag og samtidig finde på nye skægge og skæve måder at se på det, som vi kender allerbedst. Vi arbejder med skitseproces og eksperimenterer med forskellige måder, hvor man kan tegne nye ideer frem.

Skoletjenesten tilbyder undervisningsforløb i udstillingen fra 10. september 2018 til 4. januar 2019, som kan bookes fra 15. august 2018.

Der vil være undervisningsforløb dagligt mandag til fredag kl. 9.00-10.30 og fra kl. 11.00-12.30. Pris kr. 700,- for 1½ time.
(OBS: Der er en række gratis Åben Skole forløb for skoler i Københavns Kommune).

TEGN er en den hidtil største samlede præsentation af værker af den danske kunstner HuskMitNavn. Nikolaj Kunsthals største rum bliver omdannet til et miljø, hvor kunstnerens syn på verden udmøntes – bl.a. via hans karakteristiske figurer malet på væggene i personstørrelse. Man kan også opleve flere hundrede af hans humoristiske folde-tegninger, hvor et hvidt A4-ark forvandles til tredimensionelle skulpturer. I udstillingen kan man selv give sig i kast med at tegne og male i forskellige miljøer. F.eks. er det muligt at male på et togsæt eller forcere afspærringen til gamle guldrammer og selv skabe motiver til ”museet”.