Fernisering:
Fernisering: David Lynch & Nikoline Liv Andersen

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til åbningen af to helt nye udstillinger i Nikolaj Kunsthal:
 
Kom med til når vi åbner dørene til en eksklusiv fotoudstilling af filminnovatøren David Lynch. Udstillingen "Infinite Deep" indeholder fotoserierne "Snowmen", "Portraits", "Nude", "Distorted Nudes" og "Factories", som for første gang vises samlet. Sideløbende med David Lynch kan man opleve Nikoline Liv Andersens til dato største soloudstilling "Eden", der byder på detaljerige tekstilfortolkninger af Edens Have.
 
Der er fernisering 3. september fra kl. 16-19. Begge udstillinger kan kan opleves frem til 16. januar 2021.
 
Der fri entré til ferniseringen og det er muligt at købe drikkevare i baren.
 
Følg med i Facebook event HER
 
Læs mere om de to udstillinger her:
 
Nikoline Liv Andersen: Eden
I krydsfeltet mellem kunst og design udfolder Nikoline Liv Andersen en frodig og detaljerig tekstilfortolkning af Edens Have midt i Nikolaj Kunsthal, der for over 200 år siden var en central kirke i København. De tekstile relieffer og skulpturer fortæller historier om næstekærlighed, frugtbarhed og tro, men også synd, tvivl og fremmedgjorthed. Eden kan opleves fra 4. september til 16. januar 2022. Læs mere om udstillingen her
 
Infinite Deep: David Lynch
Til september kan du opleve en eksklusiv fotoudstilling af filminnovatøren David Lynch i Nikolaj Kunsthals Øvre Galleri og Tårn. Bygningens gotiske og barokke stil udgør sammen med fotografierne et gesamtkunstværk iscenesat af The Tower Prophets, der er et alias for scenograf Christian Friedländer og arkitekt Dicki Lakha. Infinite Deep åbner 4. september. Læs mere om udstillingen her.