ANNA DOMNICK:
IT'S ALL WHITE

7. marts 2019 til 9. juni 2019

It's All WHITE af Anna Domnick i Øvre Galleri

Den grønlandske indlandsis viser sig i et imponerende nyt perspektiv, når fotokunstneren Anna Domnick d. 7. marts åbner udstillingen It's All WHITE i Øvre Galleri.
Træd ind i et helt hvidt rum og bliv mødt af en forunderlig, uigenkendelig side af indlandsisen. Med close-up fotos af iskerner og krystaller i storformat præsenterer kunstneren detaljerige landskaber, der henleder tankerne på universets helhed og himlen over os.

Den unge prisbelønnede fotokunstner har skabt en spektakulær udstilling specielt til Nikolaj Kunsthals Øvre Galleri med Arktis' skrøbelighed og vores forståelse af universet som helhed. Udstillingens hovedtema er klima, men i en anderledes selvreflekterende optik, da den fokuserer på æstetik og geofysik fremfor menneskeskabte forandringer.

I tilblivelsen af udstillingen har Anna Domnick arbejdet med sammenhængen imellem foto og forskning og lader i udstillingen beskueren opleve de universelle detaljer, som isen afslører om vores eksistens.
It's All WHITE er blevet til i tæt samarbejde med forskere fra Niels Bohr Instituttet og NASA efter kunstnerens deltagelse i en forskningsekspedition til indlandsisen på Grønland. Der vil under udstillingsperioden også blive afholdt talks med forfattere, forskere og kunstneren selv. 

Udstillingen er blevet til med støtte fra Goethe Instituttet og i et tæt samarbejde med forskere fra Niels Bohr Instituttet, Center for Is og Klima, Københavns Universitet.

It's All WHITE af Anna Domnick vil kunne opleves i Øvre Galleri fra d. 7. marts - 9. juni 2019.

Åbning d. 7. marts kl. 16 - 18 i Øvre Galleri

IT'S ALL WHITE AF ANNA DOMNICK
FERNISERING D. 7. MARTS KL. 16 – 18.
GRATIS ADGANG, ALLE ER VELKOMNE.

KUNSTNEREN VIL VÆRE TIL STEDE.