Aktuelle undervisningstilbud

Vi glæder os til at byde velkommen til familieudstillingen Flipperoraklet i panoramaarkaderne af Hartmut Stockter. Vi tilbyder undervisningsforløb i hele udstillingsperioden, hvor du og din klasse kan opleve et univers bestående af lige dele wunderkammer og antikt omrejsende tivoli, når I fx skal prøve et hamsterhjul i menneskestørrelse.   
 
Vi spørger i udstillingen, er du en samler, en forsker, en drømmer eller måske en eventyrer? Forløbet sætter fokus på ideudvikling, fantasi og opfindelser i forhold til naturen omkring os. Vi finder alvor i den skøre ide eller den urealiserbare maskine, ideer der måske kan inspirere til nye måder at tænke bæredygtighed overfor naturen omkring os. Eleverne introduceres til udstillingen og Stockters helt specielle univers, når de går på opdagelse på egen hånd. 
 
Eleverne vil lære at samtale om kunst, lege med sprog, billeder og skulptur, deltage i en kunstnerisk proces, hvor de selv skaber et værk og får en større forståelse af samtidskunst. Samtidigt vil eleverne blive præsenteret for overvejelser om natur, miljø og bæredygtighed set fra et kunstnerisk perspektiv.
 
Forløbet henvender sig til fagene billedkunst, dansk, natur & teknik. For at give flere klassetrin mulighed for at modtage undervisning i udstillingen er forløbet lavet i to variationer, så de svarer til elevernes aldersniveau.  

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for rengøring og forebyggelse af Covid-19, og vi sørger for at give en tryg oplevelse, hvor kunsten kan nydes med afstand til hinanden. Der kan forekomme ændringer i forløbet undervejs i efteråret for at tilgodese de bedste rammer for elever, lærere og undervisere.

Forløbet er udviklet af billedkunstner Julie Boserup, og alle undervisere er praktiserende billedkunstnere.
 
Målgruppe: 0. - 3. klasse samt 4. - 6. klasse 
Fag: billedkunst, dansk, natur & teknik 
Tid: mandag - fredag kl. 8.45 - 10.15 og kl. 10.30 - 12.00
Dato: den 1. september 2020 - den 22. januar 2021
Pris: 650,-
 

Vi har desværre ikke flere gratis Åben Skole forløb tilbage.


Læs mere om udstillingen.

Kontakt Nikolaj Kunsthal vedrørende spørgsmål til undervisningen på bookingnikolajkunsthal@kff.kk.dk eller på telefon +45 24226884